maanantai 3. heinäkuuta 2017

Tiramisujuustokakku


Tiramisujuustokakun tein joulupöytään jälkiruuaksi. Ohje juustokakkuun oli todella helppo ja löytyy täältä. Juustokakkua tehdessäni kokeilin toista kertaa uunissa vesihauteessa valmistettavan juustokakun tekoa. Kypsennys onnistui hyvin ja oikeastaan ainoa ongelma oli löytää tarpeeksi iso astia vesihaudetta varten.
Juustokakun pohjana käytin ohjeen mukaisesti savoiardi keksejä ja kostukkeena kahvia ja likööriä. Liköörinä käytin Disaronno mantelilikööriä. Kakun päälle tuli kermavaahtoa kaakaojauhetta ja kermapursotukset sekä tummaa suklaata.


Tiramisujuustokakusta tuli tämän kakun myötä ehdottomasti yksi lempikakuistani!:) Eipä mistään johon tulee näin paljon tuorejuustoa ja likööriä makua tuomaan voi tulla huonoa kakkua!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti