maanantai 3. heinäkuuta 2017

Pääsiäisen pajunkissajuustokakut


Pääsiäisenä tein kaksi kappaletta juustokakkuja teemaan sopivin koristein. Juustokakuissa kummassakin oli täytteessä makua tuomassa appelsiinituorejuustoa, appelsiinin kuorta ja mehua sekä valkosuklaata. Kiilteenä kakuissa käytin mangopilttiä ja appelsiinimehua. Pohjana kakuissa oli domino-keksipohja.


Kakuissa kummassakin on koristeena valkosuklaalla ja tummalla suklaalla tehdyt pajunkissapursotukset. Toiseen kakkuun koristeeksi tuli lisäksi kaupasta ostettuja ja halkaistuja suklaamunia ja ei syötäviä pääsiäistipuja. Toiseen kakkuun koristeeksi pajunkissojen lisäksi tuli kaupan suklaamunarakeita.






Kummatkin kakut maistuivat oikein hyvin pääsiäisen viettäjille. Kakut olivat mukavan raikkaita eivätkä liian makeita:)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti