lauantai 16. elokuuta 2014

Mansikkaiset juhannuskakut

Juhannus ei ole juhannus ilman kunnon kesäistä mansikkakermakakkua!;) Viime vuonna hieman erikoisuutta kakkuun sain tekemällä tummasta suklaasta perhoskoristeet. Avuksi luonnostelin leivinpaperille perhosten kuvat ja suklaaperhoset jähmetin taitetulle pahville saadakseni koristeet hyvän muotoisiksi. Suklaan pursotinpussi tavallisesta pakastuspussista. Molempien kakkujen välissä on mansikkamousse ja reunassa pursotukset 14 mm tähtityllalla.




Tänä juhannuksenakin omaiset vaativat ehdottomasti saada mansikkakakkua joten kikkailin kakun korkeudella ja pyrkimyksenä oli saada kakun sivut mahdollisimman tasaisiksi ja jyrkiksi. Avuksi laitoin kerman alle kaksi kerrosta voikreemiä joka tukevoitti ja tasoitti kakkua. Välissä täytteen lisäksi oli mansikkahilloa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti